26.11.2017

Poraz u Zubinom Potoku

Poraz u Zubinom Potoku
 Mokra Gora - Spartak Vojput 26:22 (14:11)

SC u Zubinom Potoku. Sudije: Boričić M. i Marković D. Sedmerci: Mokra Gora 1/1, Spartak Vojput 4/4.  

Mokra Gora: Nikolić 5, Tomović, Božović 1, Aleksić 1, Simović 1, Aleksić, Stankoviućč 3, Milić 4, Milenković, Košanin, Utvić, Tomić 1, Vuković 7, Orlović, Kasalović.

Spartak Vojput: Abadžić, Radosavljević 7, Potpara 4, Gačević 1, Petrović 3, Leovac 1, Arđelan, Bošković, Perović 1, Egić 1, Kurteš, Pernar, Mikić, Spremo, Kojadinović, Peić Željko 3.

Rukometaši Spartak Vojputa vratili su se bez bodova iz Zubinog Potoka, pošto su poraženi od domaćina sa 26:22. 

Dugačko putovanje od skoro deset sati ostavilo je traga na svežini rukometaša iz Subotice. Nakon početnog izjednačenja od 5:5 domaćini su doli do prednosti čemu su doprinele i greške igrača Spartak Vojputa. Poluvreme je okončano vodstvom Mokre gore od 14:11. 

U nastavku susreta Spartak Vojput se približio domaćinu, ali tada se razbranio golman Milenković koji je i najzaslužniji za pobedu svog tima zbog čega je i proglašen za igrača utakmice. 

Nema puno odmora za rukometaše Spartak Vojputa koje nakon ovog napornog putovanje očekuje utakmica u Kupu Srbije. U utorak  28. novembra igraju četvrtfinale kupa u Zrenjaninu protiv Proletera a već u nedelju 3. decembrea očekuje ih nova teška prvenstvena utakmica. Dočekuju Crvenu Zvezdu koja ih je u prošloj sezoni do osvajanja pehara Kupa Srbije zaustavila na poslednjoj prepreci u samom finalu.