02.12.2017

Dočekujemo Crvenu Zvezdu

Dočekujemo Crvenu Zvezdu
Subotičani u desetom kolu dočekuju ekipu Crvene Zvezde u meču koji se igra u netipičnom terminu, u nedelju 3. decembra od 20 časova zbog zauzetosti hale u Subotici brojnim sportskim dešavanjima, pre svaga završnim plej ofom u rvanju u kojem su trijumfovali rvači Spartaka.

U proteklih nedelju dana Spartak Vojput je odigrao dve utakmice. Prošlog vikenda poraženi su u Zubinom Potoku od Mokre Gore a nakon toga savladali Proleter u osmini finala Kupa Vojvodine. Sada sa velikom željom dočekuju ekipu Crvene Zvezde. 

Trener Slaviša Laković ulogu favorita prebacuje protivniku, međutim ističe da će se potruditi da bodovi ostanu u Subotici Posle odličnog starta, Crvena Zvezda je malo posustala u poslednja četiri kola. Neki od povređenih igrača su se oporavili što mi je sa sportske strane jako drago, registrovali su i Zejaka tako da će protiv nas izaći u dosta jačem sastavu nego na predhodnim utakmicama. Ukoliko izađu u punom sastavu sigurno je da su favoriti. Mi ćemo pružiti svoj maksimunm i iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže da favoritu otkinemo bar jedan bod. U mojoj ekipi nastupa sedam nekadašnjih igrača Crvene Zvezde koji će upravo imati dodatni motiv da se pokažu i dokažu. Očekujem borbenu, fer i korektnu utakmicu. 

Ovo je jedna od utakmica u kojoj ne treba posebno motivisati igrače, jer svi žele da se dokazuju protiv rinvala kao štro je Crvena Zvezda. Ovom prilikom pozvali bi publiku da dođe u što većem broju i pruži podršku ovim mladim momcima koji će to vratiti velikim požrtvovanjem i željom za pobedom.