16.12.2017

Željni revanša za izgubljen bod u poslednjoj sekundi

Željni revanša za izgubljen bod u poslednjoj sekundi
Rukometaši Spartak Vojputa u pretposlednjoj utakmici u 2017. godini gostuju ekipi Požarevca. Meč se igra u nedelju 17. decembra sa početkom od 19 časova. 

U prvoj utakmici ova dva rivala koji je odigran u Subotici nije bilo pobednika. Meč je završen rezultatom 26:26, zahvaljujući pogotkom Čavaljuge koji je u sposlednjoj sekudni susreta gostima obezbedio jedan bod. 

Subotičani puni optimizma putuju u Požarevac, željni da se dokažu i da se vrate sa bodovima. Tako razmišlja i Spasoje Gačević koji u poslednje vreme pokazuje svoje kvalitete - Očekujem da na parket izađemo potpuno spremno u najjačem sastavu. Želja nam je da se iskupimo za bod koji su nam odneli iz Subotice u poslednjoj sekundi susreta. Požarevac ima dobru ekipu u kojoj se istiće tandem Čavaljuga-Todorović koji duži niz godina igra u Super ligi. Potrudićemo se da budemo bolji od protivnika i da se vratimo kući sa bodovima. 

Sezona je duga, do kraja su ostale još dve utakmice. - Odlično smo spremljeni i uprkos dugoj sezoni ne osećam umor. Ostale su još dve utakmice u kojima želimo da ostvarimo što bolji rezultat, nadam se dve pobede i tada mirno i rasterećeno otići na kratki odmor. - rekao je Gačević.