31.01.2018

Spremni za polufinale Kupa

Spremni za polufinale Kupa
Rukometaši Spartak Vojputa u polufinalu Kupa Vojvodine dočekuju ekipu Vojvodine, šampiona države i predstavnika Srbije u SEHA Ligi. Utakmica se igra u četvrtak 1. februara u Hali sportova sa početkom od 19 časova uz besplatan ulaz. 

Subotički superligaš ostvario je izuzetne rezultate u najmasovnijem takmičenju u proteklih par godina. Tri puta su bili na korak do osvajanja pehara, možda i najbliži tome prošle sezone kada su pred odlazak na završni turnir eliminisali upravo ekipu Vojvodine u dva susreta. Na finalnom turniru savladali su ekipu Dinamo u polufinalu a posustali na samom kraju porazom od Crvene Zvezde sa 20:18. 

Spartak Vojput nema većih kadrovskih problema, te spremno dočekuju prvu zvaničnu utakmicu u tekućoj godini. Pre dva meseca ekipi su se pridružila braća Dimitrić koji vredno rade i sve više pokazuju svoje kvalitete. Stanko Dimitrić očekuje dobru utakmicu - Poslednje dve nedelje smo veoma naporno trenirali, odigrali smo i tri prijateljske utakmice sa rivalima iz Mađarske. Mislim da smo svi zadovoljni, naravno da ima stvari koje treba da ispravimo i na tome intenzivno radimo.