27.03.2017

Važna utakmica protiv šampiona Srbije

Važna utakmica protiv šampiona Srbije
Spartak Vojput u sredu 29. marta od 18 časova igra možda i najvažniju utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Revanš četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vojvodine, aktuelnog šampiona na njihovom terenu u SC Slana Bara.

Subotičani imaju odličan rezultat iz prve utakmice pošto su pred svojim navijačima slavili sa 35:23. Prednost od 12 golova sigurno da daje realne šanse za prolaz u polufinale, međutim igrači moraju biti izuzetno oprezni jer će protiv sebe imati trenutno najbolju ekipu Srbije, prvolasiranu na tabeli plej ofa.  

Igrači su svesni težine utakmice i sa puno samopouzdanja i motiva dočekuju revanš utakmicu Kupa. Jedan od najiskusnijih u redovima Spartak Vojputa je Bojan Županjac koji poziva na oprez, ali veruje u prolaz svoje ekipe - Imamo lepu prednost, ali moramo da pristupimo utakmicu kao da krećemo od nule. Samo sa disciplinom u igri možemo do povoljnog rezultata. Očekujemo da Vojvodina od početka susreta krene jako i motivisano kako bi stigla našu prednost. Moramo da odigramo pametno i verujem da imamo dovoljno snage da izdržimo pritisak i ritam utakmice kako bi ostvarili povoljan rezultat.