08.12.2016

Izjave aktera posle utakmice Spartak Vojput - Crvena Zvezda

Izjave aktera posle utakmice Spartak Vojput - Crvena Zvezda
Rukometaši Spartak Vojputa naneli su drugi ovosezonski poraz Crvenoj Zvezdi zahvaljujući dobroj i požtrvovanoj igri svih igrača. Nakon utakmice akteri su izneli svoje viđenje utzakmice.

Trener Crvene Zvezde, Nenad Peruničić čestitao je domaćinima na zasluženoj pobedi - Spartak je dobar cele sezone. Za razliku od prošle godine novim načinom rada dobili su na brzini samog napada i polukontre. Za mene ovo nije iznenađenje. Mi smo večeras bili drugačiji, ne znam šta je razlog možda ovaj ritam subota-sreda-subota što igramo već mesec dana. Imamo određenih problema i sa povredama, još uvek su nezalečeni Đorović i Ščepanović. Nije to nikakav alibi, godinama je ovo negativan teren za nas. Suđenje ne volim da komentarišem, mislim da svojim neznanjem stvaraju zlu krv na terenu. Glasao sam za promene i očekujem da se one dese jer na terenu mora da postoji viteštvo i to je ono za šta sam glasao. Spartak je bio konkretniji večeras i ja im čestitam na tome. Međutim, sezona je duga i idemo dalje.

Slaviša Laković bio je znatno zadovoljniji od svog kolege nakon utakmice - čestitke mojim igračima na jednoj ovako izvanrednoj partiji koju su pokazali. U najavi utakmice sam rekao da bez obzira što smo imali tešku utakmicu u Pančevu kada je u pitanju Zvezda neće nam nedostajati motiva i da ćemo pokazati možda i nešto više nego što vredimo. Zahvalio bih se i ovoj divnoj publici koja nas je bodrila tokom celog meča. Dobro smo otvorili utakmici i kontrolisali prvo poluvreme. U nastavku malo "dodali gasa" i napravili tih šest razlike. Međutim, prerano smo se opustili i dozvolili Zvezdi da se vrati na zaostatak od dva gola. Vratila nam se sportska sreća tada i na kraju smo zasluženo trijumfovali. Osvojili smo dva važna boda i sada već možemo da pričamo o plej ofu, ali samo sa potvrdom u Požarevcu.  

Jedan od junaka susreta sigurno je Milan Potpara koji je postigao osam golova i to u bitnim momentima za Spartak Vojput - Bila je ovo teška i neizvesna utakmica sa jakim odbranama iako rezultat to ne pokazuje. Obe ekipe su pokazale svoj kvalitet, mislim da smo dali svoj maksimum a možda i više od toga i na kraju zasluženo slavili. Predstoji nam još gostovanje u Požarevcu gde idemo da pobedimo i da u dobrom raspoloženju završimo ovaj prvi deo.