05.07.2014

Stigao Miloš Lojaničić

Stigao Miloš Lojaničić
U toku su pripreme za novu sezonu u kojoj su porasle ambicije kluba. Ekipa je iskusnija za jednu superligašku sezonu i sa kvalitetnim pojačanjima a sve uz pomoć glavnog sponzora kompanije Vojput želja u novoj sezoni je ulazak među četiri najbolje ekipe i borba za sam vrh.

Kostur ekipe je ostao nepromenjen, međutim napravljen je rez i u novu sezonu se ulazi sa novim, kvalitetnim mlađim snagama. Klub su uz dogovor napustili golmani Darko Cvetković i Radoš Đukanović kao i igrači Nebojša Janjić, Milan Pavlović, Dušan Todorović, Kristijan Patočkai, Petar Papić i Miloš Mitrović. Ekipu su pojačali golmani Radule Radulović (Vrbas) i Miloš Vuković (Rudar - Kostolac), levo krilo Bojan Županjac (Napredak), levi bek Nemanja Bojanović (Napredak), srednji bek Đorđe Đekić (Morava) i desni bek Miloš Lojaničić (Hapoel - Izreal).

Posebno raduje dolazak Miloša Lojaničića (1989g) levorukog desnog beka koji je potpisao ugovor na dve godine i koji bi trebalo da predstavlja pravo pojačanje. Miloš igra na poziciji u timu u kome Spartak vojput duže vreme nije imao rešenje. Radi se o veoma kvalitetnom igraču koji je ponikao u Rk Proleter a prošle sezone igrao u Izraelu u ekipi Hapoela. Sa novim igračima i okosnicom tima od prošle godine pojačala se konkurencija na svim pozicijama i ekipa je sigurno kvalitetnija i bolja u odnosu na prošlu sezonu.

Spartak VojPut misli i na svoju budućnost, sve se bolje radi i u drugom timu i već se nameću neki novi "klinci", koji će se naći u konkurenciji za prvi tim. Od mlađih igrača sigurno će u sastavu biti davor Galfi, koji se nametnuo treneru Zeljkoviću i imao je i priliku da igra. Tu su takođe, Ristić, Mavrak, Peić Tukuljac i Štrbac koji su potpisali svoje prve ugovore i od kojih se očekuje napredak.